Skriv ut veckans matsedel.

Veckans matsedel för v. 51

  • Öppet mån- fre: 8.00 – 16.00
  • Frukost: 8.00 – 9.30
  • Lunch: 9.30 – 14.00
  • Sushi: 11.00 – 14.00 (ons- fre)

Måndag

– Panerad hokifilé serveras med kokt potatis och hummeraioli.

– Grekisk köttfärsgratäng med potatis och fetaostkräm.

– Stekt kycklingfilé serveras med whiskysås och stekt potatis.

 

Tisdag

– Buljongkokt sejfilé med örtagårdsås och kokt potatis.

– Stekt fläsk serveras med raggmunk och lingon alt. löksås och kokt potatis.

– Fläsknoisette med serveras portvinssås och ugnsbakad potatis.

 

Onsdag

– Stekt torsk med bacon, champinjoner och potatismos.

– Husets pad thai med kyckling, ägg och nötter.

– Nötstek på sjöman vis serveras med skysås och rotfruktsgratäng.

– Dagens sushi.  

Torsdag

– Fiskgratäng med räkor, stenbitsrom, purjolök och ris.

– Nathans ärtsoppa och pannkaka serveras med gott gott till.

– Jägarbiff med kantarellsås, lingon och potatismos.

– Dagens sushi.

Fredag

– Laxpudding med serveras med skirat smör, dill och citron.

– Fläskfilé ála black ´n white serveras med hasselbackspotatis.

– Dagens sushi.

Pris 90:- inkl. dryck, sallad, bröd, kaffe och kaka.
Avhämtning 80:- med dryck och sallad.
Med reservation för eventuella ändringar.

Exempel på lunchrätter

Har du några frågor?