Veckans matsedel för v. 18
- Öppet: (mån- fre: 8.00 – 15.30)
- Frukost: 8.00 – 9.30
- Lunch: 9.30 – 14.00
Måndag
* Torskfilé i senapssås serveras med kokt potatis.
* Isterband med stuvad potatis och rödbetor.
* Biffstek med löksky, bearnaisesås och klyftpotatis.
* Grönsaksbiff serveras med löksky och klyftpotatis.
Tisdag
* Sejfilé provencale med tomatsås, aioli och kokt potatis.
* Stekt fläsk med löksås serveras med kokt potatis.
* Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon.
* Köttfärsgryta med champinjoner, rödvin, timjan serveras med potatismos.
* Grönsaksgryta med svamp serveras potatismos.
Onsdag
* Laxfylld spätta serveras med hummersås och kokt potatis.
* Husets pasta ála Carbonara med svart peppar och riven parmesan.
* Asiatisk kycklingschnitzel serveras med jordnötssås, salladslök och ris.
* Stekt tofu serveras med jordnötssås, salladslök och ris.
Torsdag
* Första Maj
* Stäng!
Fredag
* Panerad spätta med skagenröra och kokt potatis.
* Entrecote, grönpepparsås, bearnaisesås serveras med ugnsgrillad potatis.
* Stekt Quorn med grönpepparsås och ugnsgrillad potatis
***Med reservation för eventuella****
Pensionärspris 115:-
*Avhämtning 119:-
Dagens lunch 124:-