Skriv ut veckans matsedel.

* Veckans matsedel för v. 34

  • Sommaröppettider
  • mån- fre: 8.00 – 16.00
  • Frukost: 8.00 – 9.30
  • Lunch: 9.30 – 14.00
  • Sushi: 11.00 – 14.00

Måndag

– Fiskfilé ála Florentine (spenatsås och hollandaise) med kokt potatis.

– Stuvad pyttipanna med stekt ägg och rödbetor.

– Helstekt fläskfilé med kantarellssås och timjanspotatis.

Tisdag

– Sparrisfylld flundrafilé med vitvinssås och kokt potatis.

– Stekt fläsk med raggmunk alt. löksås och kokt potatis.

– Kycklinggratäng på asiatisk vis serveras med ris.

 

 

Onsdag

– Bakad sejfilé med marinerade räkor, hummersås och potatismos.

– Stekt falukorv serveras med stuvade makaroner.

– Italiensk nötfärsbiff med medelhavssås och råstekt potatis.

– Dagens sushi

 

Torsdag

– Stekt rödspätta serveras med kall dillsås och kokt potatis.

– Nathans ärtsoppa och pannkaka serveras med gott gott till.

– Stekt strimlad entrecote ”yakiniku” med sojasås serveras med ris.

– Dagens sushi

 

 

Fredag

– Ugnsbakad lax med örter och rotfruktsgratäng.

– Ost och skinkfylld schnitzel med rödvinssås, persiljesmör och stekt potatis.

– Dagens sushi.

 

Pris 95:- inkl. dryck, sallad, bröd, kaffe och kaka.
Avhämtning 85:- med dryck och sallad.

***Med reservation för eventuella ändringar***

Exempel på lunchrätter

Har du några frågor?