Veckans matsedel för v. 4
- Öppet: (mån- fre: 8.00 – 15.30)
- Frukost: 8.00 – 9.30
- Lunch: 9.30 – 14.00
Måndag
* Stekt koljafilé serveras med kall dillsås och kokt potatis.
* Isterband med rödbetor och stuvad potatis.
* Wokad kyckling med cashewnötter serveras med ris.
* Wokad grönsaker med cashewnötter serveras med ris.
Tisdag
* Pocherad flundrafilé med krämig hummersås serveras med kokt potatis.
* Stekt fläsk med löksås serveras med kokt potatis.
* Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon.
* Pastagratäng med strimlad lövbiff, peppar och parmesan.
* Pastagratäng med tomat, örter och mozzarella.
Onsdag
* Asiatisk fiskgryta med paneang curry, limeblad, kokosmjölk serveras med ris.
* Köttbullar serveras med gräddsås, lingon och potatismos.
* Ugnsgrillad fläskfilé med champinjonsås, bearnaisesås med råstekt potatis.
* Vegobullar serveras med lingon och potatismos.
Torsdag
* Torskfilé med vitvinssås, strimlad purjolök, räkor och kokt potatis.
* Ärtsoppa och pannkaka med sylt och tillbehör
* Husets skomakarlåda (högrevfärsbiff, rödvinssås, bacon, persiljesmör) serveras med potatismos.
* Potatis och purjolökssoppa och pannkaka med sylt och tillbehör.
Fredag
* Lisas fisk ´n chips med remouladsås och rostad mandelpotatis.
* Pepparstekt entrecote med rödvinssås, chimichurri-bearnaise och stekt klyftpotatis.
* Stekt Quorn med rödvinssås, chimichurri och stekt klyftpotatis
***Med reservation för eventuella****
Pensionärspris 110:-
*Avhämtning 114:-
Dagens lunch 119:-