Skriv ut veckans matsedel.

Veckans matsedel för v. 30

  • Öppet: (mån- fre: 8.00 – 15.30) 
  • Frukost: 8.00 – 9.30
  • Lunch: 9.30 – 14.00

Måndag

* Stekt sejfilé serveras med kantarellsås och potatismos.

* Fried rice med kyckling, ägg och grönsaker.

* Mozzarella & tomat gratinerad nötfärsbiff med rödvinssås och råstekt potatis.

* Grönsaksbiff serveras med tomat & mozzarella och stekt potatis.

Tisdag

* Torsk med stuvad purjolök, räkor och kokt potatis.

* Stekt fläsk med löksås och kokt potatis.

* Raggmunk med stekfläsk och rårörda lingon.

* Pastalåda med entrecote, rödvin, dijonsenap, purjolök och parmesan.

* Pasta med tomat & mozzarella.

Onsdag

* Fiskgratäng med spenat, citron, vitvin och pressad potatis.

* Stekt falukorv serveras med stekt potatis och ägg.

* Stekt marinerad fläskfilé med whiskysås, och timjanpotatis.

* Quorngryta serveras med ris.


Torsdag

* Havets lasagne med riven parmesan.

* Nathans ärtsoppa och pannkaka med tillbehör.

* Rödvinmarinerad nötstek serveras med vinbärsgelé och rostad potatis.

* Kantarellsoppa och pannkaka med tillbehör.

Fredag

* Laxfärserad spätta med hummersås, dillhollandaise och kokt potatis

* Husets wallenbergare (gräddsås, gröna ärtor, lingon) serveras med potatismos.

* Vegetarisk wallenbergare serveras med gröna ärtor och potatismos.

 

***Med reservation för eventuella****

Dagens lunch 115: – inkl. dryck, sallad, bröd, kaffe och kaka

*Avhämtning 110: – med dryck och sallad

Exempel på lunchrätter

Har du några frågor?