Skriv ut veckans matsedel.

Veckans matsedel för v. 38

  • Öppet: (mån- fre: 8.00 – 15.30) 
  • Frukost: 8.00 – 9.30
  • Lunch: 9.30 – 14.00

Måndag

* Stekt torsk med remouladsås och kokt potatis.

* Flankstek serveras med bearnaisesås och potatisgratäng.

* Oxpytt i panna med stekt ägg och rödbetor.

* Grönsakspytt med stekt ägg och rödbetor.

Tisdag

* Sejfilé med paprikasås och pressad potatis.

* Stekt fläsk med löksås och kokt potatis.

* Raggmunk med stekfläsk och rårörda lingon.

* Köttfärslimpa med jägarsås, vinbärsgelé och ugnsstekt potatis.

* Vegobullar med jägarsås, lingon och pressad potatis.

Onsdag

* Spättarullader med vitvinssås serveras med kokt potatis.

* Ugnsgratinerad falukorv serveras med potatismos och rostad lök.

* Japansk kycklingschnitzel med asiatisk BBQ-sås, coleslaw och ris.

* Zucchinischnitzel med asiatisk BBQ-sås, coleslaw och ris.


Torsdag

* Stekt havsabborre med dillsmör, wokad grönsaker och kokt potatis.

* Nathans ärtsoppa och pannkaka med sylt och tillbehör.

* Slottsstek med konjakskysås, inlagdgurka och kokt potatis.

* Potatis och purjolökssoppa och pannkaka med sylt och tillbehör

Fredag

* Lax wallenbergare serveras med örtagårdsås, gröna ärtor och potatismos.

* Husets filé Oscar med bearnaisesås, räkor, sparris och hasselbackspotatis

* Stekt sparris med hollandaisesås och hasselbackspotatis.

***Med reservation för eventuella****

Dagens lunch 115: – inkl. dryck, sallad, bröd, kaffe och kaka

*Avhämtning 110: – med dryck och sallad

Exempel på lunchrätter

Har du några frågor?