Veckans matsedel för v. 38
- Öppet: (mån- fre: 8.00 – 15.30)
- Frukost: 8.00 – 9.30
- Lunch: 9.30 – 14.00
Måndag
* Stekt torsk med remouladsås och kokt potatis.
* Flankstek serveras med bearnaisesås och potatisgratäng.
* Oxpytt i panna med stekt ägg och rödbetor.
* Grönsakspytt med stekt ägg och rödbetor.
Tisdag
* Sejfilé med paprikasås och pressad potatis.
* Stekt fläsk med löksås och kokt potatis.
* Raggmunk med stekfläsk och rårörda lingon.
* Köttfärslimpa med jägarsås, vinbärsgelé och ugnsstekt potatis.
* Vegobullar med jägarsås, lingon och pressad potatis.
Onsdag
* Spättarullader med vitvinssås serveras med kokt potatis.
* Ugnsgratinerad falukorv serveras med potatismos och rostad lök.
* Japansk kycklingschnitzel med asiatisk BBQ-sås, coleslaw och ris.
* Zucchinischnitzel med asiatisk BBQ-sås, coleslaw och ris.
Torsdag
* Stekt havsabborre med dillsmör, wokad grönsaker och kokt potatis.
* Nathans ärtsoppa och pannkaka med sylt och tillbehör.
* Slottsstek med konjakskysås, inlagdgurka och kokt potatis.
* Potatis och purjolökssoppa och pannkaka med sylt och tillbehör
Fredag
* Lax wallenbergare serveras med örtagårdsås, gröna ärtor och potatismos.
* Husets filé Oscar med bearnaisesås, räkor, sparris och hasselbackspotatis
* Stekt sparris med hollandaisesås och hasselbackspotatis.
***Med reservation för eventuella****
Dagens lunch 115: – inkl. dryck, sallad, bröd, kaffe och kaka
*Avhämtning 110: – med dryck och sallad