Veckans matsedel för v. 1
- Öppet: (mån- fre: 8.00 – 15.30)
- Frukost: 8.00 – 9.30
- Lunch: 9.30 – 14.00
Måndag
* Ugnsbakad sej serveras med örtagårdsås och kokt potatis.
* Stekt falukorv med stekt ägg serveras med stekt potatis.
* Fläsknoiestte ála provencale (bakad tomat, skysås och aioli) serveras med stekt potatis.
* Grönsaksprovencale med stekt potatis och aioli.
* GOD NYTT ÅR!
Tisdag
* Nyårsafton
* STÄNGT
Onsdag
* Nyårsdagen
* STÄNGT
Torsdag
* Panerad flundrafilé serveras med kall kaprissås och kokt potatis.
* Ärtsoppa och pannkaka med sylt och tillbehör
* Gratinerad kycklingfilé med champinjoner serveras med bearnaisesås och kokt potatis.
* Champinjonsoppa och pannkaka med sylt och tillbehör.
Fredag
* Halstrad lax med kall romsås serveras med kokt potatis.
* Husets wienerschnitzel (rödvinssås, anjovis, kapris, gröna ärtor) serveras med rostad potatis.
* Grönsaksschnitzel med rödvinssås, gröna ärtor och rostad potatis.
***Med reservation för eventuella****
Pensionärspris 110:-
*Avhämtning 114:-
Dagens lunch 119:-