Skriv ut veckans matsedel.

Veckans matsedel för v. 19

  • Öppet: (mån- fre: 8.00 – 15.30) 
  • Frukost: 8.00 – 9.30
  • Lunch: 9.30 – 14.00

Måndag

* Sejfilé serveras med pepparrotssås och kokt potatis.

* Husets korv ála stroganoff serveras med ris.

* Helstekt fläsknoiestte, skysås, chilibearnaise och stekt potatis.

* Quornstroganoff serveras med ris.

Tisdag

* Torskfilé med stuvad purjolök, räkor och kokt potatis.

* Stekt fläsk med löksås serveras med kokt potatis.

* Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon.

* Krämig pastagratäng med entrecote, rödvin, peppar och riven parmesan.

* Pasta med krämig pepparsås, örter och riven parmesan.

Onsdag

* Buljongkokt spätta med dillsås, svart kaviar och kokt potatis.

* Stuvad pytt i panna alt Oxpytt med stekt ägg och rödbetor.

* Panerad kyckling med champinjonsås och ugnsstekt potatis.

* Grönsaksschnitzel med champinjonsås och ugnsstekt potatis.


Torsdag

* Gratinerad torsk med currysås, rostad lök och pressad potatis.

* Hemkokt ärtsoppa och pannkaka med sylt och tillbehör.

* Pepparstekt ryggbiff, rödvinssås, ramslökssmör och fransk potatiskaka.

* Krämig rotfruktssoppa och pannkaka med sylt och tillbehör.

Fredag

* Lax wallenbergare, dijonsenapsås, gröna ärtor serveras med potatismos.

* Husets filé Oscar (räkor, sparris, rödvinssky, bearnaisesås) med hasselbackspotatis.

* Stekt Quornfilé med sparris, rödpestosås och hasselbackspotatis.

 

***Med reservation för eventuella****

Pensionärspris 115:-

*Avhämtning 119:-

Dagens lunch 124:-

Exempel på lunchrätter

Har du några frågor?