Veckans matsedel för v. 19
- Öppet: (mån- fre: 8.00 – 15.30)
- Frukost: 8.00 – 9.30
- Lunch: 9.30 – 14.00
Måndag
* Sejfilé serveras med pepparrotssås och kokt potatis.
* Husets korv ála stroganoff serveras med ris.
* Helstekt fläsknoiestte, skysås, chilibearnaise och stekt potatis.
* Quornstroganoff serveras med ris.
Tisdag
* Torskfilé med stuvad purjolök, räkor och kokt potatis.
* Stekt fläsk med löksås serveras med kokt potatis.
* Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon.
* Krämig pastagratäng med entrecote, rödvin, peppar och riven parmesan.
* Pasta med krämig pepparsås, örter och riven parmesan.
Onsdag
* Buljongkokt spätta med dillsås, svart kaviar och kokt potatis.
* Stuvad pytt i panna alt Oxpytt med stekt ägg och rödbetor.
* Panerad kyckling med champinjonsås och ugnsstekt potatis.
* Grönsaksschnitzel med champinjonsås och ugnsstekt potatis.
Torsdag
* Gratinerad torsk med currysås, rostad lök och pressad potatis.
* Hemkokt ärtsoppa och pannkaka med sylt och tillbehör.
* Pepparstekt ryggbiff, rödvinssås, ramslökssmör och fransk potatiskaka.
* Krämig rotfruktssoppa och pannkaka med sylt och tillbehör.
Fredag
* Lax wallenbergare, dijonsenapsås, gröna ärtor serveras med potatismos.
* Husets filé Oscar (räkor, sparris, rödvinssky, bearnaisesås) med hasselbackspotatis.
* Stekt Quornfilé med sparris, rödpestosås och hasselbackspotatis.
***Med reservation för eventuella****
Pensionärspris 115:-
*Avhämtning 119:-
Dagens lunch 124:-