Veckans matsedel för v. 14
- Öppet: (mån- fre: 8.00 – 15.30)
- Frukost: 8.00 – 9.30
- Lunch: 9.30 – 14.00
Måndag
* Panerad spätta serveras med kall kapris-citronsås och kokt potatis.
* Thailändsk fried rice med kyckling och ägg.
* Stekt kalvytterfilé med medelhavsås, bearnaisesås och rostad potatis.
* Fried rice med grönsaker och ägg.
Tisdag
* Husets Paella med fisk, räkor, saffran, vitvin och aioli.
* Stekt fläsk med löksås serveras med kokt potatis.
* Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon
* Oxstek med gräddsås, lingon, inlagd gurka och kokt potatis.
* Raggmunk med lingon och inlagd gurka.
Onsdag
* Torsk serveras med äggsås och kokt potatis.
* Klassiskt dillkött på kalv med rotfrukter och kokt potatis.
* Pepparschnitzel med cognac-pepparsås och stekt potatis.
* Grönsakschnitzel med cognac-pepparsås och stekt potatis.
Torsdag
* Fiskgratäng med hummerfond, grädde, gröna ärtor och potatismos.
* Ärtsoppa och pannkaka med sylt och tillbehör
* Jalapeño cheddar köttfärslimpa med gräddsås serveras med timjanpotatis.
* Tomatsoppa med vitlöksbröd och pannkaka med sylt och tillbehör.
Fredag
* Husets fish ´n chips med remouladsås, citron och pommes.
* Filé Mignon (ryggbiff) ála black ´n white serveras med provencale potatis.
* Stekt Quorn med remouladsås och pommes.
***Med reservation för eventuella****
Pensionärspris 115:-
*Avhämtning 119:-
Dagens lunch 124:-