Veckans matsedel för v. 20
- Öppet: (mån- fre: 8.00 – 15.30)
- Frukost: 8.00 – 9.30
- Lunch: 9.30 – 14.00
Måndag
* Panerad sejfilé serveras med remouladsås och kokt potatis.
* Flygande Jakob på husets vis (kyckling, bacon, nötter, banan, rostad lök) med ris.
* Jägarsfärslimpa med svampsås, vinbärsgelé och potatisgratäng.
* Vegetarisk flygande Jakob serveras med ris.
Tisdag
* Ugnsstekt torsk med vitvinssås, sparris, ramslök och kokt potatis.
* Stekt fläsk med löksås serveras med kokt potatis.
* Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon.
* Heta chiligryta på högrev med aioli och kokt potatis.
* Raggmunk med stekt svamp och lingon.
Onsdag
* Asiatisk fiskkaka med teriyakisås, srirachamayo, kålsallad och ris.
* Kokt rimmad fläsklägg med rotmos och senap.
* Ugnsgrillad ryggbiff med chimichurri, bearnaisesås och råstekt potatis.
* Quornfilé med chimichurri, bearnaisesås och råstekt potatis.
Torsdag
* Stekt strömming med skirat smör, lingon och potatismos.
* Hemkokt ärtsoppa och pannkaka med sylt och tillbehör.
* Nötstek med gräddsås, pressgurka och rotfruktsgratäng.
* Ärtsoppa och pannkaka med sylt och tillbehör.
Fredag
* Stekt röding med räkor, spenat, hummerfond serveras med kokt potatis.
* Husets wienerschnitzel (rödvinssås, gröna ärtor, ansjovis, kapris) alt med bearnaisesås och stekt klyftpotatis.
* Stekt zucchini med kapris, citron, rödvinssås, gröna ärtor och klyftpotatis.
***Med reservation för eventuella****
Pensionärspris 115:-
*Avhämtning 119:-
Dagens lunch 124:-